Hoe werkt het combineren en wat is mijn prijs?

U besteld een taxi via de website of per telefoon. Uw bestelling is in eerste instantie een prive taxi. Wij gaan vervolgens uw rit proberen te combineren. Voor gecombineerd vervoer, dient u minimaal 12 uur voor de rit te reserveren. Indien er een combinatie mogelijk is, laten wij u dit weten, u kiest dan zelf of u hier gebruik van wilt maken. Let op! Is er geen combinatie mogelijk dan gaan wij er vanuit uit dat u akkoord gaat met een prive taxi, wilt u alleen gebruik maken van gecombineerd vervoer? Laat dit dan duidelijk weten bij uw reservering.Maar kom ik dan niet te laat?

Nee! U komt nooit te laat. Wij vragen nadrukkelijk hoelaat u op Schiphol wilt zijn (of juist wilt worden opgehaald) en passen daar de combinatie op aan. De reistijd is maximaal 1 uur en 15 minuten langer dan bij een directe reis, anders maken wij niet de combinatie.Wat als ik minder dan 12 uur van te voren reserveer?

Uw rit is automatisch een prive taxi. Mocht er toch een combinatie mogelijk zijn dan stellen wij u dit natuurlijk wel voor, echter lukt dit meestal niet. Hou hier dus alstublieft rekenig mee bij uw bestelling zodat er geen teleurstelling is achteraf.